baxbier brewery
packaging

baxbier brewery

Al jaren ontwerpen wij de verpakkingen voor Baxbier Brewery. Herkenbaarheid van het merk staat in elk ontwerp centraal, evenals de ‘playfullness’ waarmee de Groningse brouwerij zich onderscheidt.

jantje's steakcafé
branding

jantje's steakcafé

Een huisstijl om je vingers bij af te likken voor Groningens finest steakcafé. Een plek waar jong en oud samen kunnen genieten van de betere dingen die het leven te bieden heeft.

huize maas
concept & copy

huize maas

Van je eerste gala tot je eerste technofeest, iedereen heeft wel een mooie herinnering aan Huize Maas. Door een krachtige positionering om te zetten in een brandmagazine die menig Groninger op z’n nachtkastje wil hebben, blazen we het merk ‘huize maas’ weer nieuw leven in.

onze klanten

geen one-night stands

We doen niet aan one-night stands, maar werken liever aan samenwerkingen voor de lange termijn. Dit betekent dat we je na afronding van een project niet de deur wijzen, maar juist ontbijt op bed brengen. We denken actief mee hoe we jouw merk op de lange termijn succesvol kunnen maken.

archief

alles wat we maken

is het beste dat we ooit hebben gemaakt

Als creatief bureau vinden we dat al ons werk portfolio-waardig moet zijn. Hierom kunnen we je garanderen dat alles wat we maken, het beste is dat we ooit hebben gemaakt. Om daad bij het woord te voegen, delen we al het werk dat bij ons de deur uit gaat.

wacht niet langer

let's break the ice

samen mooie dingen maken?

Hebben we je interesse gewekt? Wacht dan niet langer! Neem vrijblijvend contact op om te zien of we wat voor elkaar kunnen betekenen.