Verpakkings-ontwerp

(packaging design)

Een verpakking is als de lingerie van je product: het verleidt, prikkelt en laat het oog van de kijker verlangen naar meer. Dit cruciale eerste (fysieke) contactmoment heeft een onschatbare waarde, die we maximaliseren met een opvallend verpakkingsontwerp waar je doelgroep enthousiast van wordt.

Een geweldige verpakking in 3 dates

de eerste date

kennismaking

Het begint allemaal met een kennismaking. Of het nu is tijdens een videocall met een bakkie koffie of onder het genot van een roodwijntje bij kaarslicht. Wij zijn de moeilijkste niet (jij trakteert). Als we jou en jouw creatieve vraagstuk maar leren kennen, want dat is waar onze harten sneller van gaan kloppen. Na deze vrijblijvende kennismaking gaan we aan de slag met een offerte.

de tweede date

treatment

Zodra we een akkoord hebben op de offerte, werken we in een beknopte treatment ons plan van aanpak uit. Op basis van jouw briefing laten we zien welke kanten we op kunnen en willen. Zo nemen we je vanaf dag één mee in het proces.

de tweede date

we put out.

Tja, iedereen weet dat het bij de derde date écht gebeurt. Dit is het moment dat alle spanning een kookpunt bereikt en we het niet meer kunnen inhouden. Middels een presentatie (fysiek of digitaal) delen we het resultaat met je. Dit gebeurt zonder uitzondering aan de hand van een plat ontwerp én enkele 3D-voorbeelden, zodat je écht goed kunt zien hoe jouw verpakking tot leven komt.

Een geweldige verpakking in 3 dates

de eerste date
kennismaken

Het begint allemaal met een kennismaking, of het nu is tijdens een videocall met een bakkie koffie of bij kaarslicht met een roodwijntje. Wij zijn de moeilijkste niet (jij trakteert). We leren jou en jouw creatieve vraagstuk kennen, en als we aan match blijken, starten we met een vrijblijvende offerte.

de tweede date
treatment

Na akkoord op de offerte werken we een beknopt plan van aanpak uit. Op basis van jouw briefing laten we de mogelijke richtingen zien. Zo nemen we je vanaf dag één mee in ons verpakkingsontwerp-proces.

de derde date
we put out

Tja, iedereen weet dat het bij de derde date écht gebeurt. De spanning bereikt een kookpunt en we presenteren het resultaat (fysiek of digitaal). Hierbij laten we niks tot de verbeelding over en laten het ontwerp zowel ‘plat’ als in enkele realistische voorbeelden tot leven komen.

en dan? juist ja...
lang & gelukkig

We zetten je na dit avontuur niet op straat, maar brengen je ontbijt op bed. Dit betekent dat we de verpakking of het etiket volledig drukklaar voor je maken en helpen met de realisatie hiervan. Dankzij onze lopende samenwerking met Drukkerij Eshuis kunnen we je van begin tot eind ondersteunen. Met ons als specialist in creatie en Eshuis als specialist in realisatie, ben je verzekerd van een perfecte verpakking.

Terwijl Eshuis de etiketten produceert helpen wij je verder met alle benodigde content om je nieuwe product wereldkundig te maken. Van productfotografie of social content tot een volwaardige campagne.

"Nattevingerwerk weet precies wat de mogelijkheden zijn in materialen en afwerkingen bij Eshuis en hoe ze deze mogelijkheden moeten omzetten naar een perfect ontwerp voor de klant. Zo hebben we samen al talloze klanten kunnen helpen met verpakkingsvraagstukken. . Een erg prettige partij om mee samen te werken!"
bram slot
Customer Success Consultant

uitgelichte projecten

"Wij werkten al met Nattevingerwerk toen het nog niet eens zo heette, eigenlijk is daarmee alles gezegd toch? Ze zijn al ruim 6 jaar betrokken bij ons merk en inmiddels meer een integraal onderdeel van het bedrijf dan ingehuurde krachten. Ze kunnen onze ideeën als geen ander omzetten naar tastbare branding en weten ons ook nog regelmatig te verrassen met een creatieve invalshoek die we zelf niet gezien hadden. Dikke aanrader dus!”

Kasper Hiddema
marketing & communicatie

“Op aanraden van andere partners de branding, verpakking en website laten ontwikkelen door Nattevingerwerk, het eindresultaat is vakwerk en geeft het juiste gevoel en uitstraling aan onze klanten. Wij blijven samenwerken voor pakkende visuals en sprekende verpakkingen. ”

Coen Deen
oprichter

We believe in the power of digital transformation. dedicated team of experts is committed to propelling your brand to new heights through cutting-edge strategies and unparalleled creativity. whether you're looking for a captivating website, a robust e-commerce solution, comprehensive digital.

Titus Meijer
laravel developer

“Orchestrating Digital Brilliance.”

We believe in the power of digital transformation. dedicated team of experts is committed to propelling your brand to new heights through cutting-edge strategies and unparalleled creativity. whether you're looking for a captivating website, a robust e-commerce solution, comprehensive digital.

Ronald Richards
laravel developer

samen de wereld een stukje sexyer maken?

Neem vrijblijvend contact op om te ondervinden
of we een match zijn.
Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op💙
Oei, er gaat iets mis. Vul alles in om contact op te nemen.