over ons

eigentijds, eigenzinnig

en een tikkie brutaal

Met beide voeten aan de grond en twee vingers aan de pols maken we de wereld elke dag een stukje sexier. Dankzij deze bevlogenheid kunnen we je garanderen dat alles wat we maken, het beste is dat we ooit hebben gemaakt.

we maken geen reclame, maar

We maken geen reclame, we bouwen merken. En elk merk, begint met een goed verhaal. Nadat we jouw verhaal op papier hebben gezet gaan we het voor je van de daken schreeuwen. Dit doen we op een manier die je doelgroep niet snel vergeet.

We combineren onze creativiteit met een nuchter noordelijk karakter. Zó raken we niet verstrikt in alle reclamebureau-poeha en is de pure ambacht die wij voor jou verrichten, het enige waar jij voor betaalt

werkwijze

we hebben het in de regel, niet op regels.

wél zijn er een aantal tegelwijsheden die de basis vormen van alles wat we doen.

01

02

03

elk merk begint met een goed verhaal

eenvoudig te begrijpen, onmogelijk te vergeten

geen one night stands

01

elk merk begint

met een goed verhaal

Wij geloven dat het verschil tussen een bedrijf en een merk ‘m zit in een goed verhaal. Een verhaal waar mensen zich mee kunnen identificeren of zelfs fan van kunnen worden. We gieten je positionering, merkwaarden en tone of voice in een verhaal dat het hart van de lezer sneller laat kloppen. Dit hoeft niet altijd een wereld-veranderend ‘i have a dream’ verhaal te zijn, zolang het maar oprecht is.

02

eenvoudig te begrijpen,

onmogelijk te vergeten.

Heel leuk, zo’n diepzinnig verhaal achter je merk, maar hoe vertaal je dit naar je doelgroep? Dit is het moment dat we de schoolboeken aan de kant gooien en op zoek gaan naar iets unieks. We laten het vakjargon achterwege en zetten jouw verhaal, hoe complex ook, om in een visuele stijl die je doelgroep begrijpt, raakt én activeert. Deze vertaalslag gaat niet om harde wetenschap, maar om het raken van de juiste snaar. We heten niet voor niks nattevingerwerk. 

Dit is ook de fase waarin ons brutale karakter de kans krijgt om te excelleren. Af en toe moet je nou eenmaal tegen de haren in strijken om de juiste coupe te ontdekken. Dit alles uit zich concreet in de volgend diensten:

branding

packaging

concept / copy

webdesign

productfotografie

content

03

geen one-night stands

We doen niet aan one-night stands, maar werken liever aan samenwerkingen voor de lange termijn. Dit betekent dat we je na afronding van een project niet de deur wijzen, maar juist ontbijt op bed brengen. We denken actief mee hoe we jouw merk op de lange termijn succesvol kunnen maken.

wacht niet langer

let's break the ice

kennismaken?

Hebben we je interesse gewekt? Wacht dan niet langer! Neem vrijblijvend contact op om te zien of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

bekijk ons werk

Heeft deze propaganda tekst je nog niet overtuigd? Laat je dan overhalen door ons werk te bekijken.

wacht niet langer

let's break the ice

kennismaken?

Hebben we je interesse gewekt? Wacht dan niet langer! Neem vrijblijvend contact op om te zien of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

bekijk ons werk

Heeft deze propaganda tekst je nog niet overtuigd? Laat je dan overhalen door ons werk te bekijken.