uitgelicht

Deze maand in MAAS

Swipe voor meer events

Al bijna 100 jaar een begrip in Groningen

Overdag neem je je familie, vrienden, collega’s of date mee naar Huize Maas voor een heerlijke lunch of verrassend diner en ‘s nachts tovert ons pand zich om tot uitgaanscentrum en stadspodium MAAS. Hoewel de dagen en nachten van elkaar verschillen blijft de filosofie van ons pand gelijk: iedereen is welkom.

Als stadspodium organiseren en faciliteren we de meest uiteenlopende evenementen. Van grote techno feesten en salsa avonden tot meeslepende en intieme live concerten en van zakelijke bijeenkomsten tot gala’s. Ben je op zoek naar een locatie voor een event, live concert, bruiloft, bedrijfsfeest of schoolfeest

Wat je ook doet, het zit wel goed, bij MAAS. 

Jouw event in MAAS?

Bij MAAS hebben we alles in huis om jouw event onvergetelijk te maken. Onze grote zaal is als locatie af te huren voor gelegenheden in alle soorten en maten. 

Ben je op zoek naar een locatie voor een event, live concert, zakelijke bijeenkomst bruiloft of gala? Dan zit je zit goed bij MAAS. Onze grote zaal is als feestlocatie af te huren voor gelegenheden in alle soorten en maten. De zaal biedt ruimte voor 850 mensen, heeft een ruim podium en is voorzien van professionele licht- en geluidsinstallaties. De grote dansvloer en de lange bar maken het plaatje compleet. We hebben alles in huis om jouw event onvergetelijk te maken. Wil je onderdeel worden van onze rijke stadspodium geschiedenis? Neem dan vrijblijvend contact op.


Never change a winning team.

Deze feesten komen regelmatig terug bij MAAS om één simpele reden: hier wil je bij zijn.

Happy Feelings

Korte omschrijving event.

Lovumba

Korte omschrijving event.

ECHO regordings

Korte omschrijving event.

Zien we je snel?

Reserveer nu jouw tafeltje.

Lunch, borrel of diner, bij Huize Maas zit je goed. Reserveer nu jouw tafeltje! Heb je nog vragen? Twijfel niet om contact op te nemen via ons contactformulier of onderstaande contactgegevens.

Onze events zijn instagrammable.

#maas #groningen

Om onze website maximaal te laten shinen, gebruiken we hier en daar wat cookies. Wat dit precies betekent weten we zelf ook niet, maar we hebben wel even je toestemming nodig.🤷‍♀️
meer weten?