de open relatie

Als rasechte romantici, verkiezen we lange-termijn samenwerkingen altijd boven one-night stands. Beter voor de creativiteit én de portemonnee. (die van jou welteverstaan).  Om dit type samenwerkingen te stimuleren hebben we ‘de open relatie’ in leven geroepen. Een samenwerkingsvorm waarin we fungeren als een verlengstuk van jouw bedrijf. Jouw creatieve afdeling, maar dan op afstand. 

Waarom een ‘open relatie’?

Uit ervaring blijkt dat we in doorlopende samenwerkingen creatiever én productiever zijn. Na een tijdje kennen we elkaar namelijk door en door, waardoor we vele malen sneller tot een geweldig eindresultaat kunnen komen. Oók richten we de samenwerking vooraf goed in, waardoor we in de day-to-day kosten nóg moeite hoeven te besteden aan projectmanagement.
Kom erachter of we een match zijn
Building features that actually make a difference
Letting employees take active ownership over their work
No burn-out from back-breaking work

Waarvoor in te zetten?

We zijn gespecialiseerd in concepting, branding & packaging. Daarnaast wil het echter dat we een sterke fundering kennen als allround creatieven. Dit wil zeggen dat we een erg brede skillset hebben binnen het creatieve werkveld, van concept tot design. Het mooie van de ‘open relatie’ is dat we het inrichten naar jouw behoefte.

Zo maken we voor Baxbier Brewery bijvoorbeeld al jaren maandelijks etiketten en alle bijbehorende content, maar voorzien we Simplicate sinds 2 jaar van digitale designs als e-books en advertentie sets.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Letting everyone hold the mic
Honest, open communication
Even about the hard things

Hoe dit werkt?

Op basis van jouw behoefte maken we een ureninschatting per maand en gaan we een samenwerking aan voor een gewenste periode. Vaak zijn dit periodes vanaf 6 maanden, maar ook een maandelijks opzegbare samenwerking is een optie. Zó helpen we regelmatig klanten uit de brand die een vacature niet kunnen vullen, maar waarbij de creatieve verzoeken wel op blijven stapelen.

Goed om te weten; hoe meer uur je afneemt en hoe langer de periode, des te lager het uurtarief. Als je bijvoorbeeld maandelijks 16 uur nodig hebt voor een periode van 6 maanden, betaal je €85,- per uur. Ga je de samenwerking direct voor 12 maanden aan, zakt het tarief al naar €75,-. 
Vraag vrijblijvend een offerte op
Unlimited paid leaves
Health insurance for all
Flexible work hours

Hoe open die ‘open relatie’ precies is?

Volledig. We zetten de deur niet op een kier, maar heffen ‘m volledig uit de scharnieren. Dit doen we concreet op 3 manieren met 3 tools:
Integration icon

Bestandsdeling

Je krijgt volledig toegang tot jouw eigen Google drive map en hebt alle rechten om met zowel de eindproducten als met de werkbestanden aan de slag te gaan.
Integration icon

projectmanagement

In onze planningstool, Monday, maken we een dashboard voor je aan. Hierin kun je verzoeken indienen, feedback geven en planningen inzien. 
Integration icon

Tijdregistratie

Je kunt te allen tijde een uitdraai van onze uren opvragen, welke we in Moneybird bijhouden. Zó krijg je letterlijk inzicht in wat we dagelijks voor je doen. Transparantie te top.
"Nattevingerwerk is voor ons de ideale vaste partner in het realiseren van onze online ambities. Van unieke creatieve concepten tot strak uitgewerkte visuals, ze blijven ons verrassen. Professioneel, uniek en betrouwbaar: een goede basis voor een lange samenwerking!"
Jacko ter Voorde
Woninglabel.nl
"Wij werkten al met Nattevingerwerk toen het nog niet eens zo heette, eigenlijk is daarmee alles gezegd toch? Ze zijn al ruim 6 jaar betrokken bij ons merk en inmiddels meer een integraal onderdeel van het bedrijf dan ingehuurde krachten. Ze kunnen onze ideeën als geen ander omzetten naar tastbare branding en weten ons ook nog regelmatig te verrassen met een creatieve invalshoek die we zelf niet gezien hadden. Dikke aanrader dus!”
Kasper Hiddema
Baxbier Brewery
"Samenwerken met Nattevingerwerk heeft ons een duidelijke koers gegeven voor het hele jaar. Dankzij hun inzet hebben we niet alleen onze branding en campagnes naar een hoger niveau getilt, maar kunnen we ons ook volledig concentreren op waar wij zelf in uitblinken. Het is al 3 jaar een geweldige reis met Nattevingerwerk, waarin we prachtige projecten hebben gerealiseerd.”
Jorrit Wielinga & Han Hoving
Club Hardwerk
“Op aanraden van andere partners de branding, verpakking en website laten ontwikkelen door Nattevingerwerk, het eindresultaat is vakwerk en geeft het juiste gevoel en uitstraling aan onze klanten. Wij blijven samenwerken voor pakkende visuals en sprekende verpakkingen. ”
Coen Deen
Liftr

klaar om samen het avontuur aan te gaan?

Neem vrijblijvend contact op om te ondervinden
of we een match zijn.
Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op💙
Oei, er gaat iets mis. Vul alles in om contact op te nemen.