baxbier brewery

klant

baxbier brewery

werk

packaging

connect

share


swipe voor meer 👉

packaging

core range

De core range is de harde kern van het Baxbier assortiment. 4 bieren die elke respectabele bier liefhebber te allen tijde in haar of zijn koelkast moet hebben. De designs binnen de range kennen een aantal vaste grafische elementen, die de herkenbaarheid versterken zonder afbreuk te doen aan de individuele blikvangers.

packaging

seasonals

Elke seizoen heeft zo z’n charme. Of je nu je handen wilt warmen bij haardvuur op een kille winterdag of juist even af wil koelen tijdens die beruchte hollandse zomerdag: Baxbier heeft er een seasonal voor gemaakt. Aan ons de taak om per seizoen een design te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij de tijd van het jaar.

packaging

one-offs

Aaah de one-offs. Dé range waarin de het experimentele karakter van Baxbier haar hoogtepunt bereikt. Elke maand een nieuw bier, de één nog lekkerder dan de ander. Om te voorkomen dat gemiddelde bierfanaat door de blikken het bier niet meer kan zien, lag voor ons de grootste uitdaging in het ontwikkelen van een herkenbaar en breed-toepasbaar stramien voor deze one-off a kind kunstwerken.

packaging

bandwagon

De adrenaline kikt in. Je nekharen gaan overeind staan. Je hartslag verhoogt en de lichten flitsen aan je voorbij. Nee, we hebben het niet over een auto race, maar over de Bandwagon series! Een serie dikke New England IPA’s die je fietsrit naar huis veranderen in een NASCAR parcours. Aan ons de uitdaging om deze beesten een jasje te geven dat geassocieerd kan worden met de semi-retro amerikaanse racecultuur én nog altijd herkenbaar Baxbier is.

packaging

collabs

Zo’n 4 keer per jaar slaan de brouwers van Baxbier de handen ineen met die van een van hun conculega’s. Als twee handen op één brouwketel, zorgt deze samenkomst voor de meest briljante brouwsels. Aan ons de uitdaging om een stramien te ontwikkelen die enerzijds de herkenbare stijl van Baxbier uitdraagt, maar anderzijds ook het logo van de co-brouwer kan dragen. Op één been kun je immers niet lopen.

meer zien?

branding

OOK OPVALLEN IN DE SCHAPPEN? 👀

Samen vertalen we jouw merk naar opvallende verpakkingen waar je doelgroep wild van wordt.

bekijk ook

HUIZE MAAS

Een culinaire campagne voor Groningens’ finest: Huize maas.

branding

OOK OPVALLEN IN DE SCHAPPEN? 👀

Samen vertalen we jouw merk naar opvallende verpakkingen waar je doelgroep wild van wordt.

bekijk ook

DAT ZIT WEL GOED

Een culinaire campagne voor Groningens’ finest: Huize maas.

Om onze website maximaal te laten shinen, gebruiken we hier en daar wat cookies. Wat dit precies betekent weten we zelf ook niet, maar we hebben wel even je toestemming nodig.🤷‍♀️
meer weten?