archief

alles wat we maken

is het beste dat we ooit hebben gemaakt

Als creatief bureau vinden we dat al ons werk portfolio-waardig moet zijn. Hierom kunnen we je garanderen dat alles wat we maken, het beste is dat we ooit hebben gemaakt. Om daad bij het woord te voegen, delen we op deze pagina al het werk dat bij ons de deur uit gaat en vullen we dit zo nu en dan nog aan met werk uit het verleden.

branding

electronic music weekend

Een huisstijl groener dan het gras van je buren voor dé muziek weekender van het noorden. Het idee van EMW is om de groeiende en bloeiende elektronische muziekscene in en rondom Groningen te verenigingen. Groningen = electronic music.

opdrachtgever

the student hotel

artwork & content

nachtelijke escapades

Wat doe je als je net na de lockdown een release had staan over ‘nachtelijke escapades’ ? Precies, even nattevingerwerk bellen.

noorderlicht
artwork & content

het allertweedste sikkom magazine

Sikkom schreef in 2020 een designcontest uit voor de cover van hun tweede magazine. Ons ‘allertweedste’ ontwerp kwam hierbij als winnaar uit de strijd!

opdrachtgever

sikkom

branding & content

sweet pop club

Branding en content voor ‘sweet pop club’. Een concept dat is ontstaan vanuit een samenwerking tussen de Zwetser Emmen & MAB events.

sweetpopclub
opdrachtgever

mab events

branding

bobbey

Een nieuw logo, net zo sexy als de draaistijl van de up-and-coming dj ‘bobbey’.

opdrachtgever

mab events

productfotografie

dmc limoncello

Drunken Monkey Limoncello vroeg om ons hun prijswinnende limoncello’s te vereeuwigen met enkele onderscheidende productfoto’s.

branding

international craftbeer festival

Voor het bierwalhalla van het noorden ontwikkelden wij een huisstijl die je bijna doet vergeten welke dag het is. Dit kan ook liggen aan de ontelbare bieren van de 15 bijdragende topbrouwerijen. Hoe dan ook is deze bont en blauwe huisstijl een weerspiegeling van dit groots-intieme festival.

opdrachtgever

baxbier brewery

packaging

everybody should like everybody (and beer)

Het eerste etiket dat we ontworpen hebben, was voor een zomerse collab tussen The Student Hotel en Brouwerij Martinus. Uit betrouwbare bronnen blijkt dat ‘ie net zo lekker smaakt als ‘ie er uit ziet!

opdrachtgevers

the student hotel & brouwerij martinus

artwork & content

gold digger

Cover art voor ‘golddigger’ van BAMO.

bamo
opdrachtgevers

el chapo productions

design

liccen in je sportoutfit

De opdracht waar het allemaal mee begon; liccen in je sportoutfit. Kopjek (onze eerste opdrachtgever <3) vroeg ons een onderscheidend beeld te ontwikkelen voor hun ‘LICCEN’ concept. Zie hier het resultaat.

LICCEN
opdrachtgever

kopjek

We zijn nog druk bezig de archieven te verwerken. Houdt deze pagina en onze socials in de gaten voor updates.

onze klanten

geen one-night stands

We doen niet aan one-night stands, maar werken liever aan samenwerkingen voor de lange termijn. Dit betekent dat we je na afronding van een project niet de deur wijzen, maar juist ontbijt op bed brengen. We denken actief mee hoe we jouw merk op de lange termijn succesvol kunnen maken.

wacht niet langer

let's break the ice

samen mooie dingen maken?

Hebben we je interesse gewekt? Wacht dan niet langer! Neem vrijblijvend contact op om te zien of we wat voor elkaar kunnen betekenen.